SUPER zgodbe

Naročite si catering gurmanski paketek

24
Nov

Med obdobjem epidemije se je povpraševanje po gurmanskih paketkih znatno povečalo. Pozna se velika porast potrebe po cateringu v obliki pakiranih kosil, po košaricah presenečenja, po gurmanskih fingerfood paketkih.

Zakaj je »tako ali drugače« pakirana hrana tako iskan izdelek ta trenutek? Vsekakor zato, ker so paketki idealna oblika zadovoljevanja gurmančka v sebi v času socialnega distanciranja.

Tudi podjetje Supercatering je situacija pripeljala do točke, ko smo na področju dogodkov in cateringa začeli razmišljati izven okvirjev, ampak s posebnim konceptom »inside the box«

Kaj pravite na gurmanski paketek za posebne priložnosti? Najsi gre za rojstni dan, poslovni sestanek, e-konferenca, itd?

Navdušili vas bomo z izbranimi okusi, lično embalažo in čudovitim paketkom. Z našo pomočjo pa bodo udeleženci več kot navdušeni.

undefined

Na osnovi starega koncepta, ki smo ga sodobno preobleki, so naši paketki prijeten in kreativen način, kako zadovoljiti potrebe strank (v teh izredno zapletenih časih) po nečem novem. Na catering paketke gledamo kot sredstvo za izvedbo celodnevnega delovnega dogodka, ne glede na to, ali gre za interni sestanek, ali za dostavo na več lokacij hkrati.

Vsekakor je omembe vreden tudi podatek, da poleg zagotavljanja slastnih menijev in izredne storitve na ključ, verjamemo, da je naša dolžnost biti tudi ekološko odgovoren. Zavzemamo se za razvoj trajnostnih poslovnih praks, ki izboljšujejo naše izdelke, procese na način, da so okolju prijazni.

Naročite si svoj paketek. Naročila so možna na info@supercatering.si.

undefined

undefined

Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

POMLADNI IN POLETNI DOGODKI V ŠVICARIJI

Iščete ustrezen prostor za vaš korporativni dogodek ali piknik? Vas koncept urbane...

••• Preberi več

Prihaja čas prednovoletnih zabav

Naj bodo naše catering zgodbe prednovoletna kulinarična inspiracija za vaše podjetje.  Bodite...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!