avg
Z veseljem sporočamo, da smo Supercateringovci s strani komisije za certificiranje sistemov vodenja pridobili Certifikat za ISO 22000 standard.
Proizvodnja varnih živil je prednostna naloga proizvajalcev živilske industrije. Dokaz o odgovornem pristopu in obvladovanju celotne dobavne verige postaja v živilski industriji ključen nabavni kriterij. V svetu naraščajočih zahtev potrošnikov po varni in trajnostno proizvedeni hrani morajo živilska podjetja nenehno posodabljati sisteme zagotavljanja varnosti živil.
Mednarodni standard ISO 22000 “Food Safety Management Systems – Requirements for any organization in food chain” je v letu 2018 izšel v svoji prenovljeni različici. Namen novega standarda je, da v organizacijah živilske industrije zagotovi sistem, ki še strožje nadzira vse postopke proizvodnje in zagotovi varnost živil v celotni verigi »od njive do vilic« z obvladovanjem vseh šibkih točk na tej poti. In tu imamo veliko vlogo tudi catering podjetja.
Z izpolnjevanjem zahtev, ki jih določa ISO 22000, dokazujemo svojo sposobnost obvladovanja tveganj pri proizvodnji živil, s čimer zagotavljamo najvišjo varnost končnih izdelkov ter hkrati izpolnjujemo zahteve zakonodaje in pričakovanja vas partnerjev.
Smo eden redkih catering podjetji, ki se s tovrstnim certifikatom lahko ponaša in to nam je v velik ponos.