Jun
Strežena catering pogostitev je primerna za slavnostne poročne pogostitve, protokolarna srečanja in razne jubileje. Praviloma govorimo o več hodnem meniju v premišljenem in skrbno načrtovanem zaporedju. Spremljava vin je obvezna in prav tako premišljena, pogrinjek pa dovršeno izdelan.
Banketna pogostitev zajema omizje, za katerim strežno osebje gostom postreže s skrbno izbranimi jedmi. Bistvo banketnega omizja je njen slavnostni pridih, jedi so izdelanega okusa, ki jih postreže izurjeno strežno osebje. Primeren je za vse vrste svečanih dogodkov, tudi za zasebne dogodke. Postreženih hodov je lahko različno. Njihovo število pa ne sme biti preveliko in sama pogostitev ne predolga. Znotraj catering podjetja je navadno potrebno uskladiti precej elementov. Dobro izdelan potek dogodkov z naročnikom je osnova, ki se nadaljuje z dobro organizacijo catering kuharskega in strežnega osebja.
Pozitiven časovni pritisk in kreativnost pri izdelavi vsakega posameznega krožnika nas vedno znova navdušuje in motivira.