21
Apr
Apr
Poznaš trike za pripravo dobre rižote
Poleg krompirja je riž zagotovo najbolj pogosta priloga in slovi po svoji raznovrstnosti in vsestranski uporabnosti. Pripravimo ga lahko kot prilogo mesnim ali zelenjavnim jedem, iz njega naredimo okusno rižoto, ali pa ga uporabimo za rižev narastek, mlečni riž ter kakšno drugo bolj sladko jed.
24
Mar
Mar
Divja hrana v vaši kuhinji
Izkoristite darove pomladi in se odpravite v naravo.
20
Mar
Mar
Kuhaj s Švicarijo
Ekipa Bistroja Švicarija se je lotila zelo posebnega in še bolj zabavnega izziva z imenom #zgodbeizšvicarije, ki spodbuja kuhanje "Švicarija jedi" v karanteni.
19
Mar
Mar
Recept za dušo...
Včasih je potrebna le drobna spodbuda, pa naredimo tisti odločilni korak in pripravimo inovativno spomladansko jed za dušo in telo. ...
••• Preberi več
04
Mar
Mar
Prihaja pomlad -...
Počasi se nam bliža pomlad, ki se pozna predvsem na...
••• Preberi več
21
Jun
Jun
Kulinarične delavnice –...
Kulinarika je naše življenje in je dobršen del življenja vašega...
••• Preberi več